نساجی محروم از حمایت دولت

نساجی محروم از حمایت دولت

عدم حمایت دولت از صنعت نساجی کشور

جدی، نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، گفت:
برخلاف صنایع نفتی، پتروشیمی و معدنی، ۸۰ تا ۹۰ درصد صنایع نساجی در اختیار بخش خصوصی قرار دارد. از این رو دولت، باید از صنعت نساجی، بیشتر حمایت کند ولی در واقعیت این اتفاق نمی‌افتد.
علی جدی، درپاسخ به این پرسش که صنعت نساجی کشور با مشکلات عدیده ای روبرو است واین مشکلات،ریشه درچه عواملی دارد؟اظهار داشت:
یکی ازبارزترین مشکلات این صنعت این است که این صنعت،متولی قوی ندارد تابتواند باتصمیمات موثرو سازنده،مشکلات موجود رامرتفع کند.

وی افزود: وقتی که یک صنعت، ساختاری ضعیف داشته باشد مشکلات عدیده ای برای آن به وجود خواهد آمد. صنعت نساجی بعنوان یکی از قدیمی ‌ترین و معروف‌ ترین صنایع کشور از وجود توان بالای متخصصان داخلی برخوردار است . این صنعت، حدود ۵ میلیارد دلار واردات غیر قانونی را به خود اختصاص داده است.

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی، بیان کرد:

ترکیه، سالیانه ۱۵ میلیارد دلار صادرات منسوجات نساجی دارد و این میزان از صادرات ترکیه در صنعت نساجی، نزدیک به صادرات محصولات پتروشیمی ایران است ولی ایران، هنوز نتوانسته است از ظرفیت صنعت نساجی به درستی استفاده کند و در زمره واردکنندگان این محصول قرار دارد که نیاز است با اصلاح ساختار، مشکلات تولید کنندگان داخلی، صنعت نساجی برطرف شود.

وی تاکید کرد: سرانه سرمایه گذاری برای ایجاد هر نفر شغل در صنعت نساجی، یک پنجم صنعت پتروشیمی است و این یک مزیت محسوب می شود و کشور با مشکل بیکاری روبرو است و توجه و حمایت از صنعت نساجی می تواند زمینه اشتغال برای افراد جامعه را مهیا کند.

جدی در ادامه، افزود: قرار گرفتن صنایع نساجی در زمره صنایع کوچک و متوسط، دارای نقاط قوت و ضعف است و نقطه قوت آن این است که این صنعت در سراسر کشور، توزیع و پراکندگی مناسبی دارد و نقطه ضعف آن این است که چون این صنایع کوچک هستند اگر با مشکلی روبرو شوند دسترسی به مسوولان ندارند و با تهدید جدی روبرو می شوند.

باتشکر

منبع : سایت نساجی امروز

جهت مطالعه بیشتر : توسعه اقتصادی با صنعت نساجی

⇒ سایر مطالب ⇐