معافیت مالیات صادرکنندگان

معافیت مالیات صادرکنندگان

معافیت مالیات صادرکنندگان،کدام صادرکننده باید مالیات مابه التفاوت ارز پرداخت کنند؟

اگر صادرکنندگان ارز را در بازار آزاد فروخته باشند،سازمان امور مالیاتی مابه التفاوت قیمتی که این افراد از بانک مرکزی ارز دریافت کرده اند رامالیات اخذ می‌کند.

معاون حقوقی و فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور  گفت:

اعمال نرخ صفر مالیاتی موضوع ماده ۱۴۱ قانون مالیات‌های مستقیم به درآمد حاصل از صادرات کالا و خدمات برای عملکرد سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ منوط به برگشت ارز حاصل از صادرات طبق مقررات اعلامی بانک مرکزی به چرخه اقتصادی کشور با رعایت مقررات مربوطه است.

به گزارش سایت نساجی امروز با صدور بخشنامه‌ای اظهار کرد:

صادرات بخش کشاورزی و خدمات فنی و مهندسی برای عملکرد سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ از شمول این حکم مستثنی هستند.

طبق اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، معاون این سازمان تصریح کرد:

اعمال معافیت مالیاتی موضوع بند (ب) ماده ۴۵ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور به سود تفاوت نرخ تسعیر ارز حاصل از صادرات در عملکرد سال‌های ۱۳۹۷ لغایت ۱۳۹۹ منوط به برگشت ارز حاصل از صادرات طبق مقررات اعلامی بانک مرکزی به چرخه اقتصادی کشور با رعایت مقررات اعلامی است.

وی همچنین افزود: صادرات بخش کشاورزی و خدمات فنی و مهندسی برای عملکرد سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ از شمول این حکم مستثنی هستند.

علیزاده تاکید کرد: اعمال سایر معافیت‌ها یا نرخ صفر مالیاتی از جمله مواد ۸۱ و ۱۳۲ قانون مالیات‌های مستقیم، ماده ۱۳ قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری- صنعتی و معافیت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری موضوع قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات، فارغ از برگشت ارز حاصل از صادرات آنها، با رعایت مقررات مربوط امکان‌پذیر است.

معافیت مالیات صادرکنندگان در صورتیکه صادر کنندگان ، ارز را در بازار آزاد فروخته باشند، سازمان امور مالیاتی مابه التفاوت قیمتی که این افراد از بانک مرکزی ارز دریافت کرده اند را با میانگین نرخ ۳ ماهه پس از دریافت آن را به عنوان نرخ ارز تلقی کرده که مابه التفاوت آن به عنوان درآمد فرد محسوب می‌شود و از این درآمد متعاقبا مالیات دریافت می‌شود.

با تشکر

مقالات مرتبط :

صادرکنندگان نمونه سال 99

⇒ سایر مطالب ⇐